Paleți noi, paleți recondiționați, ambalaje lemn
office@anepal.ro 0248.610.292
 Paleții noștri din material nou vă oferă cea mai bună valoare posibilă, determinată prin consistența calitativă și performanță. Fiind unul dintr-e cei mai mari producători de paleți din țară, vă oferim o varietate de specii lemnoase și dimensiuni. Putem confecționa paleții după specificațiile dvs. care sunt în conformitate cu standardele prezente în industria din țara noastră.
 Producem paleți personalizați Specialiștii din echipa noastră vă creează și analizează paleții conform nevoilor companiei dvs. Analiza noastră de proiectare și utilizare vă asigură că obțineți performanțe superioare la cel mai bun preț posibil, astfel noi vă punem la dispoziție următoarele date și caracteristici : greutatea maximă a sarcinii pentru o varietate de specii lemnoase analiza durabilității și a ciclului de viață a paletului desene CAD și caracteristici pentru fiecare tip de palet design personalizat al paletului
 De asemenea producem și paleți compatibili cu standardele industriale.
 Cutii personalizate Cu aplicare în industria agro, produse industriale sau oricare alte nevoi de depozitare, oferim o varietate de cutii, construite solid la un preț competitiv. Putem fabrica orice dimensiune sau tip de cutie din lemn conform specificațiilor dvs. Cutiile noastre sunt robuste și rezistente, oferind o manevrabilitate ușoară și asigurând un transport în siguranță al produselor. Realizate dintr-o resursă regenerabilă acestea sunt ușor de reparat pentru reutilizare.