Societatea Anepal este autorizata pentru colectare, reciclare paleti lemn si ambalaje industriale din lemn

PALETI NOI

Paletii nostri din material nou va ofera cea mai buna valoare posibila, determinata prin calitate si performanta. Fiind unul dintre cei mai mari producatori de paleti din tara, va oferim o varietate de specii lemnoase si de dimensiuni. Putem confectiona paletii dupa specificatiile dumneavoastra care sunt in conformitate cu standardele prezente in industria din Romania.

PALETI PERSONALIZATI

Specialistii din echipa noastra va creeaza si analizeaza paletii conform nevoilor companiei dumneavoastra. Analiza noastra de proiectare si utilizare va asigura ca obtineti performante superioare la cel mai bun pret posibil, astfel noi va punem la dispozitie urmatoarele date si caracteristici:

 • greutatea maximă a sarcinii pentru o varietate de specii lemnoase
 • analiza durabilității și a ciclului de viață a paletului
 • desene CAD și caracteristici pentru fiecare tip de palet
 • design personalizat al paletului
 • De asemenea, producem si paleti compatibili cu standardele industriale.

  CUTII PERSONALIZATE

  Cu aplicare în industria agro, produse industriale sau oricare alte nevoi de depozitare, oferim o varietate de cutii, construite solid, la un preț competitiv. Putem fabrica orice dimensiune sau tip de cutie din lemn conform specificațiilor dumneavoastra.
  Cutiile noastre sunt robuste și rezistente, oferind o manevrabilitate ușoară și asigurând un transport în siguranță al produselor. Realizate dintr-o resursă regenerabilă acestea sunt ușor de reparat pentru reutilizare.

  PALETI RECICLATI/PALETI RECONDITIONATI

  Anepal Ambalaje vă oferă o gamă largă de paleți recondiționați cu diferite dimensiuni pentru a solutiona nevoile afacerii dumneavoastra. De asemenea compania noastră poate produce paleți recondiționați potriviți specificațiilor companiei.

  De asemenea, producem si paleti compatibili cu standardele industriale.

  Elemente pentru reparatii

  În calitate de mare producător de paleți din țară, menținem un inventar mare de piese de schimb și consumabile pentru paleți. Vă oferim o gamă completă de elemente tăiate la dimensiuni, inclusiv componente pentru paleți.

  Cere o oferta pe office@anepal.ro sau discuta cu un consultant la telefon: +40 756 151 166